Erik van Mill

Dit is Erik van Mill. Getrouwd, vader van drie zoons en woonachtig in Bunnik. Erik heeft als basis de MAS veeteelt opleiding afgerond in Houten en vervolgd op de HAS in Den Bosch. Daarnaast heeft hij  een professionele outdoor-achtergrond door onder andere zijn opleidingen bij de NKBV. Hierdoor heeft hij ruime expertise op het gebied van wet- en regelgeving ten behoeve van klim-, zeker- en kabelconstructies. Daarnaast is hij houtbewerker. Inmiddels is Erik mede-eigenaar van Fort Events Groep. Door zijn passie voor de Waterlinie en forten heeft hij zich ontwikkeld tot fortkenner en adviseert hij mede over het beheer en onderhoud van Fort bij Asperen en is hij betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe programma’s op Fort bij Vechten.

Pieter Smit

Dit is Pieter Smit. Vader van één zoon en woonachtig in Amersfoort. Deze van origine Zuid-Afrikaan woont sinds 1998 in Nederland. Via zijn CIOS-opleiding tot buitensportinstructeur heeft hij in 2003 kennis gemaakt met Fort Events en gewerkt op Fort bij Vechten. Na een uitstap met een facilitaire opleiding, met als resultaat functies als facilitair technische dienst en later facilitair technische coördinator bij grote organisaties, is hij sinds juni 2019 weer terug op zijn oude stek, en inmiddels trots eigenaar van de Fort Events Groep. Actieve en avontuurlijke activiteiten zoekt Pieter graag op. Ook kampeert hij graag en zoekt hij vaak naar historische kastelen, gebouwen en forten tijdens zijn vakanties.

Marc Satijn

Dit is Marc Satijn. Sinds zijn zestiende is hij zelfstandig ondernemer geweest, in eerste instantie in de ‘online wereld’ met eigen webwinkel. Met de opleiding Accountancy en HBO Communicatie als achtergrond is hij als zelfstandige werkzaam geraakt bij diverse organisaties op gebieden als operationele zaken, communicatie en marketing. Vanuit die hoedanigheid heeft hij kennis gemaakt met vele soorten bedrijven, van retail tot horeca en (zakelijke) dienstverlening. In 2017 raakte Marc betrokken bij Fort Events op Fort bij Vechten en rolde hij door tot mede-eigenaar van de Fort Events Groep.

2

Unieke locaties

25

jaar ervaring

Ontelbaar

tevreden gasten

© Copyright - Fort Events Groep