Fort bij Vechten

Fort bij Vechten is een historisch fort gelegen in Bunnik, in de provincie Utrecht, Nederland. Het fort werd gebouwd tussen 1867 en 1870 als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een verdedigingslinie die Nederland moest beschermen tegen aanvallen vanuit het oosten.

In de loop der jaren is het fort meerdere malen aangepast en uitgebreid, voornamelijk tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog. In 1951 werd het fort uiteindelijk verlaten door het leger en kwam het in handen van het Rijk.

Tegenwoordig is Fort bij Vechten een beschermd UNESCO werelderfgoed en een museum. Kortom, Fort bij Vechten is een belangrijk stukje geschiedenis van Nederland en biedt vandaag de dag een interessante en educatieve ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.

De FEG op Fort bij Vechten

De Fort Events Groep handelt op Fort bij Vechten onder de bedrijfsnaam Fort Events. Dit onderdeel is binnen Fort bij Vechten dé plek voor een uniek en avontuurlijk bedrijfsuitje, familiedag of teambuilding activiteit. Deze unieke FEG-locatie gelegen in een prachtig groen gebied nabij Utrecht, biedt talloze mogelijkheden voor spannende en uitdagende activiteiten, zoals een Fort Escape, outdoorprogramma’s en teambuildingsactiviteiten.

Daarnaast is de locatie geschikt voor vergaderingen en congressen, met diverse ruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. De historische sfeer en bijzondere locatie maken van Fort Events op Fort bij Vechten een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen. Kom langs en ontdek zelf wat het fort te bieden heeft!

Locatie

Fort bij Vechten
Marsdijk 2
3981HE Bunnik

3

Escaperooms

14+

Programma’s

25

jaar op Fort bij Vechten

© Copyright - Fort Events Groep